P P és H P

Hogy kerül ez a két program ide? Van-e valami összefüggés a párkapcsolattal? Dr. John Gottman szerint a párkapcsolatokban négy apokalipszis van.

  • Kritika
  • Megvetés
  • Védekezés
  • Visszahúzódás.

Ezek a leghatékonyabb bomlasztói egy párkapcsolatnak, de minden emberi kapcsolatnak is. Ezért a kritika, panasz, és pletyka csökkentése minden emberi viszonylatra jótékony hatással van. Ugyanakkor aki hálával él a szívében az jóval kevesebb kritikát enged meg magának másokkal szemben. Van számos nagyon egyszerű technika arra, hogy jól érezzük magunkat a világban, egységben legyünk önmagunkkal és környezetünkkel. Tehetünk azért, hogy jobb legyen a világ velünk és nekünk. Az alábbiakban két módszer kerül bemutatásra. Azért adtuk neki a program nevet, mert a gondolkodásunk, a hozzáállásunk újra és átprogramozásáról van szó. Ime a két program:

  • Panaszmentes program (PP)
  • Hála program (HP)

Mindkét program közelebb visz önmagunk megértéséhez, elfogadásához, a saját boldogságunk, jó közérzetünkhöz. Mindamellett, hogy javítják kapcsolatunkat párunkkal, szüleinkkel, gyerekeinkkel, kollégáinkkal, főnökünkkel, jó hatással vannak egészségi állapotunkra, belső békénkre és teljesítményünkre.

A módszereket nem mi fejlesztettük ki, de kipróbáltuk és működnek. Ezért j(o)ó szívvel ajánljuk. Nem szükséges regisztrálni, nem szükséges e-mail címet megadni és egyetlen fillérbe sem kerül. A programok függetlenek a mentori munkánktól, opcionális lehetőségek. A programokat bárki egyéni tempója szerint végezheti, kérdés esetén szívesen segítünk.

Panaszmentes és hálatelt napot kívánok, hogy jobb legyen a világ J! 

Üdvözlettel, dr. Joó Antal