Konzultációs díj 2021.november 11-ig (önkéntes modell)

Az önkéntes modellben a mentori konzultáció díját az alábbiak szerint számíthatja ki és azt az utolsó mentori konzultációt követően egy összegben az Ön számára hiteles oktatási, egészségügyi és szociális szolgáltatást végző nonprofit szervezet számára fizeti meg. A konzultációs díj az igénybe vett órák számával arányos.

Az ajánlott óradíj számítási rendszer igen egyszerű és igazodik az Ön vagy párok esetén az Önök anyagi lehetőségéhez.

100.000 Ft havi nettó keresetig az óradíj* egységesen 3.000 Ft/óra*,

100.000 Ft havi nettó kereset felett az óradíj* a havi nettó kereset 3 %-a. Például, ha a havi nettó kereset 150 ezer Ft, akkor az óradíj 4.500 Ft/óra.

Ha párok veszik igénybe a konzultációt, akkor a kettőjük nettó keresetének átlagát vegyék figyelembe a számításnál. Javasoljuk, hogy az óradíj számítási rendszer szerint az Ön (Önök) számára hiteles oktatási, egészségügyi és szociális szolgáltatást végző nonprofit szervezetek számára adományozzanak. Értelem szerűen a fenti 100eFt vagy 150 eFt nettó kereseti adatok esetén párok esetén 6.000 Ft illetve 9.000 Ft. 

Az óradíj megfizetése becsületkasszás, bizalmi elven működik. Ön számítja ki és utalja vagy fizeti be az Ön által kiválasztott hiteles oktatási, egészségügyi és szociális szolgáltatást végző nonprofit szervezet számlájára. Ezzel összhangban sem az Ön anyagi lehetőségei felöl, sem az Ön számára hiteles nonprofit szervezet kilétéről nem érdeklődünk és kérjük azokról részünkre semmiféle információt ne adjanak.

 * egy mentori óra (konzultáció) időtartama 50 perc

Ez a lehetőség 2021.november 11-én megszűnt!