Konzultációs díj 2021.november 12-től

Párkapcsolati és egyéni vezetői tanácsadásunkat 2014. szeptembertől indítottuk el, mint önkéntes munkát, amelynek az volt a lényege, hogy mentorként nem részesültünk díjazásban, de maga a szolgáltatás nem volt ingyenes. A konzultációban résztvevők egy általuk kiválasztott oktatási, egészségügyi és szociális szolgáltatást végző nonprofit szervezet számára fizettek konzultációs díjat a nettó keresetük 3 %-ig. (részleteket lásd itt)

Ez a kísérleti önkéntes modell egyrészt a szolidaritásra, másrészt a konzultációt igénybevevők anyagi teherbírásához igazodva működött. Az elmúlt hét év során ezekből a konzultációkból tapasztalatot gyűjtöttünk, melyért ezúton is hálásak vagyunk. Köszönjük az ebben résztvevők együttműködését, bizalmát.

Az elmúlt hét év alatt számos változás következett be, ennek nyomán az önkéntes modellt 2021.november 12-től az egyéni és párkapcsolati konzultációkat egy új modell váltja fel. Továbbra sem üzletszerűen és rendszeresen, hanem az önkéntes modellhez hasonlóan eseti jelleggel végezzük ezt a tevékenységet. 

Az új modellben az aktuális konzultációs díjak egységesen a következőképpen alakulnak:

  • Az egyéni konzultációk díja          (50 perc) 14.000 Ft
  • A párkapcsolati konzultáció díja (100 perc) 25.000 Ft