Párokkal párban

Ketten vagyunk. Egy házaspár. Harmincon túl, negyvenen innen. Nem a korunk ennyi, hanem házasságunk éveinek száma. Szakterületünk a konfliktuskezelés. Nem hordjuk a bölcsek kövét, nem tudunk varázsolni és kéretlen tanácsokat sem osztogatunk. Azt viszont tudjuk, hogy az élet során rengeteg konfliktushelyzet adódik, munkahelyen, családban és bárhol ahol emberek egymással kapcsolatba kerülnek. Lehet nézeteltérés a munkatársak, főnök és beosztott, szülök és gyerekeik között, de talán a legtöbb konfliktus a párok között alakul ki, és végeláthatatlan azoknak a területeknek a száma, amin össze lehet veszni.

Mi ezek egy részét átéltük, számosat sikeresen megoldottunk és erős hitünk van abban, hogy az ezután bekövetkezőket is képesek vagyunk megoldani. Ezek kezelésében szerzett jártasságunkat ajánljuk fel azoknak, akik saját útjukat, megoldásukat keresik.

 

A párkapcsolati konfliktuskezelési módszereink különlegessége abban rejlik, hogy alapértelmezésben párban dolgozunk. Tehát ha párok vagy a pár egyik-másik tagja keres fel bennünket bízhatnak abban, hogy egyszerre van jelen egy női (empatikus), egy férfi (racionális) és egy gyakorló pár (praktikus) nézőpontja, tudása, tapasztalata. Természetesen igény szerint lehet valamelyikünkkel egyedül is dolgozni.